چند مزایای استفاده  از ادویه پاپریکا (Paprika )

 

پاپریکا ادویه ای است که از فلفل های خشک گیاه گیاه Capsicum annuum تهیه شده است.

 

در انواع شیرین ، دودی و داغ و همچنین انواع مختلف رنگ ها مانند قرمز ، نارنجی و زرد وجود دارد. پاپریکا در سراسر جهان بخصوص در ظروف و خورش های برنج مورد استفاده قرار می گیرد.

 

این گیاه نه تنها سرشار از آنتی اکسیدان ها بلکه ویتامین ها و مواد معدنی نیز هست.

 

در اینجا چند فواید بهداشتی حاوی پاپریکا آورده شده است.

 

1. با مواد مغذی پر شده است

پاپریکا با ریز مغذی ها و ترکیبات مفید بسته بندی شده است و 1 قاشق غذاخوری (6.8 گرم) (1) آن را تأمین می کند:

 

  • کالری: 19
  • پروتئین: کمتر از 1 گرم
  • چربی: کمتر از 1 گرم
  • کربوهیدرات: 4 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • ویتامین A: 19٪ از ارزش روزانه (DV)
  • ویتامین E: 13٪ از DV
  • ویتامین B6: 9٪ از DV
  • آهن: 8٪ DV

نکته قابل توجه ، این مقدار کم تقریباً 20٪ از نیاز روزانه ویتامین A شما را به همراه دارد.

 

این ادویه همچنین حاوی انواع آنتی اکسیدان است ، که با آسیب سلولی ناشی از مولکولهای واکنشی به نام رادیکال های آزاد مبارزه می کنند.

 

آسیب رادیکال آزاد با بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی و سرطان ارتباط دارد. به همین ترتیب ، خوردن غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان ممکن است به جلوگیری از این شرایط کمک کند (منبع 2Trusted).


وبلاگ توضیحات تفضیلی   ,پاپریکا ,های ,ویتامین ,، ,ها ,شده است ,آنتی اکسیدان ,dv ویتامین ,  در ,از dv ,ادویه پاپریکا paprikaمنبع

اوتیسم چیست؟

روغن مورچه برطرف کننده مو های زاید برای همیشه

پیشگیری از سرطان پروستات

صابون کوسه

روغن مار و خواص آن

روغن خراطین و خواص آن

همه چیز درباره روغن ماساژ

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سوپر استار فلزیاب صنعتی کرد دختران باحال عایق های حفاظتی trade and business همه چی موجوده دوربین هایک ویژن سایتی برای همه فیلم های کمدی ایرانی مشاوره روانشناسی، خانواده، تحصیلی و نظام وظیفه